Online művészetterápia


Kinek szól?

Lemerültél? Kimerültél? Nehéz honnan erőt meríteni? Fedezd fel saját erőforrásaidat az alkotáson keresztül! Próbáld ki a művészetterápiát otthon a számítógéped előtt ülve! 
Az online tér kinyitja a világot, így ennek a csoportnak az egyik újdonsága, hogy a világ bármely pontjáról bejelentkezhetsz!


Mire számíthatsz?

Csoportfoglalkozások online, ahol megoszthatod, hogy érzed magad, mik foglalkoztatnak, milyen nehézségeid, örömeid vannak mostanság. Másoktól is hallhatsz tapasztalatokat, érzéseket, visszajelzéseket. A beszélgetésen túl alkotunk is. Először talán furcsán hangozhat így a monitor előtt ülve, hogy mi is ez a gyakorlatban. Mi van, ha nincs otthon tollon, ceruzán kívül más? Vagy akár az se? Semmi gond! Azzal fogunk dolgozni, amink van. Vagyis saját magunk és a minket körülvevő tárgyak, képek, színek, anyagok, hangulatok. Bármit használhatsz, amit csak találsz otthon. Szó szerint bármit, csak körül kell nézned! Miért érdemes részt venni?

A csoport – még ha virtuális is – ad egyfajta közösségi élményt, segít, hogy ne érezd magad elszigeteltnek, a megosztás csökkenti a stresszt és a szorongást, az alkotáson keresztül pedig kifejezheted azon érzéseidet és gondolataidat, amiket szóban talán nehéz megfogalmaznod. Más szemszögből láthatsz rá magadra, illetve felfedezhetsz új stratégiákat és eszközöket, amik segíthetnek a hétköznapokban. Nem utolsósorban pedig remek kikapcsolódás is lehet.Az első alkalom fizethető külön, utána dönthetsz, hogy részt veszel-e a csoportban. Innentől zárt csoportként működünk.
Amennyiben érdeklődsz, vagy jelentkezni szeretnél, keress az alábbi elérhetőségek egyikén!
Szalai Judit
művészetterapeuta, Gestalt-terapeuta
+36 30 490 3244

Jelentkezés online itt

További információ: