Online művészetterápia

KAPCSOLÓDJ MÁSOKKAL MÁSKÉPP!!
ONLINE MŰVÉSZETTERÁPIÁS CSOPORT
(4+1 ALKALOM)

2020.november 16.-december 14.
hétfőnként 18.00-20.30Illusztráció: Drew Ellis


Kinek szól?

Ha most inkább maradnál otthon, de közben kapcsolódnál másokkal, ezt megteheted a most induló online művészetterápiás csoportban. A járványhelyzet sok megszorítással, bizonytalansággal és szorongással jár, ugyanakkor az online tér ki is nyitja a világot. Így ennek a csoportnak az egyik újdonsága, hogy a világ bármely pontjáról bejelentkezhetsz!Mire számíthatsz?

Csoportfoglalkozások online, ahol megoszthatod, hogy érzed magad, mik foglalkoztatnak mostanság, milyen nehézségeid, örömeid vannak ebben a furcsa megváltozott helyzetben, amiben élünk. Másoktól is hallhatsz tapasztalatokat, érzéseket, visszajelzéseket. A beszélgetésen túl alkotunk is. Először talán furcsán hangozhat így a monitor előtt ülve, hogy mi is ez a gyakorlatban. Mi van, ha nincs otthon tollon, ceruzán kívül más? Vagy akár az se? Semmi gond! Azzal fogunk dolgozni, amink van. Vagyis saját magunk és a minket körülvevő tárgyak, képek, színek, anyagok, hangulatok. Bármit használhatsz, amit csak találsz otthon. Szó szerint bármit, csak körül kell nézned! Miért érdemes részt venni?

A csoport – még ha virtuális is – ad egyfajta közösségi élményt, segít, hogy ne érezd magad elszigeteltnek, a megosztás csökkenti a stresszt és a szorongást, az alkotáson keresztül pedig kifejezheted azon érzéseidet és gondolataidat, amiket szóban talán nehéz megfogalmaznod. Más szemszögből láthatsz rá magadra, illetve felfedezhetsz új stratégiákat és eszközöket, amik segíthetnek a hétköznapokban. Nem utolsósorban pedig remek kikapcsolódás is lehet.Előzetes jelentkezés szükséges!Az első alkalom fizethető külön, utána dönthetsz, hogy részt veszel-e a csoportban. Innentől zárt csoportként működünk.

A kurzus ára:8000ft/próbaalkalom + 32 000 ft/4 alkalom (teljes kurzus: 40 000 ft)(Fizethető részletben)Amennyiben érdeklődsz, vagy jelentkezni szeretnél, keress az alábbi elérhetőségek egyikén!
Szalai Judit
művészetterapeuta, Gestalt-terapeuta
+36 30 490 3244

Jelentkezés online itt

További információ: